Zahvala. Za koga? Za kaj?

 

Zahvalimo se lahko za sonce, dež, veter, prijatelje… in za vse to se najpogosteje tudi zahvaljujemo. Pozabimo pa se zahvaliti Bogu, ki nam je vse to dal! Zahvalna nedelja, je res enkrat v letu, mi pa se potrudimo, da bo zahvalni dan, vsak dan, ali pa vsaj vsako nedeljo, ko smo pri maši. Zahvalimo se za svoje prijatelje, za svojo družino, službo, za zdravje, uspeh…

V Murski Soboti smo se z mašo zahvalili za 20 let vrtca Lavra. Bilo je čudovito. V zahvali so sodelovali nekdanji gojenci,  otroci,  ki sedaj obiskujejo vrtec in seveda tudi vzgojiteljice. V teh letih, je vrtec dobil tudi enoto na Tišini.

Sama pa se zahvaljujem za svojo družinico. Za moža in hčerkico Katarino. V nosečnosti sva izvedela da bo z otrokom nekaj narobe. Ampak povezana skupaj v molitvi in zahvali, da nama je Bog naklonil otroka nisva obupala. Res je, da je bilo težko, ampak sedaj imava čudovito in zdravo deklico. Zato se še zdaj, čisto vsak dan, Bogu zahvaliva za otroka, predvsem pa za njeno zdravje in za izkušnjo, ki nama je bila dana!

Nataša Granfol