Naše prvo srečanje v novem študijskem letu

Po hitro minulih počitnicah se je pričelo novo študijsko leto, ki je zmeraj močno povezano z navezovanjem novih prijateljstev. Takšno srečanje je potekalo v ponedeljek, 3.10.2011, ob 20. uri v našem študentskem domu. Zbralo se nas je 29 študentk in pet sester. Na našem prvem skupnem srečanju je s. Majda predstavila hišni red in opozorila na nekatere pomembne malenkosti, nato pa smo se predstavile skupini in igrale spoznavno igrico. Zatem so nas sestre prijetno presenetile z manjšo pogostitvijo.
V domu so stanovalke iz prejšnjih let nove študentke hitro sprejele za svoje in kmalu se je ustvaril dialog in vzdušje, ki ga bomo prav zagotovo negovale. Smo edinstvene in študentke z različnimi interesi ter obiskujemo različne fakultete. Naša pestrost se odraža tudi v našem narečju, lahko pa se pohvalimo, da imamo odslej tudi študentko s Hrvaške. Vse to in še mnogo več bo popestrilo naša študentska leta.
Nenazadnje pa tudi posladkalo, za kar gre še posebna zahvala sestram, ki skrbijo, da je naše življenje vedno polno hrane – tako duhovne, kot tudi sladkih dobrot, ki so jih pripravile za naše uvodno skupno srečanje, za kar se jim iskreno zahvaljujemo in seveda tudi vnaprej priporočamo :-).   

Urška Vidmar