Duhovne vaje v tišini za študente in mlade v poklicu

»V življenju, zlasti pred pomembnimi odločitvami, sem srečeval druge ljudi, razsvetljene s Svetim Duhom, ki so mi pomagali k spoznanju, da je življenje poklic in naloga darovanja. Vodili so me, da sem poslušal Gospodov klic in sprejel poslanstvo, ki mi ga je zaupal.« (don Bosko, Poslanica SMG 2011)

Da se srečam z drugim se moram ustaviti, ga pogledati v oči, mu spregovoriti in prisluhniti … preprosto ostati ob njem. Jezus te ima zelo rad in te prvi kliče, da bi ostal/a z njim in mu prisluhnil/a – lahko je to sredi vsakdanjosti, lahko pa gre za posebno priložnost, kot so duhovne vaje.

Odlično posebno priložnost duhovnih vaj imaš od 25. februarja z začetkom ob 18h do 27. februarja, z zaključkom ob 14h. Potekale bodo pri sestrah Hčera Marije Pomočnice, v Marijinem domu na Bledu, Partizanska c. 6.

Ob Božji besedi, skupni in osebni molitvi ter v osebnem pogovoru boš lahko poglobil/a odnos do Boga, do sebe, do drugih in do poklicanosti.

S seboj prinesi: Sveto pismo, pisalo, zvezek, copate, toplo obleko in obutev, rjuho ali spalno vrečo in prevleko za vzglavnik, stvari za osebno higieno.

 

Informacije in prijave:

Sestre Hčere Marije Pomočnice, Marijin dom Bled, Partizanska c. 6, 4260 Bled
s. Martina Golavšek, md.bled@gmail.com, 04 574 10 75 ali 031 443 771